x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tricolorii, la un pas de o catastrofă aviatică în drum spre Mexic VIDEO

Tricolorii, la un pas de o catastrofă aviatică în drum spre Mexic VIDEO

01 Apr 2014   •   09:52
Tricolorii, la un pas de o catastrofă aviatică în drum spre Mexic VIDEO

Campionat mondial cu peripeţii pentru fotbaliştii români. Tricolorii au văzut moartea cu ochii în 1970, în drum spre Mexic. Selecţionata României a fost aproape de o catastrofă aviatică, întrucât o furtună a zgălţâit avionul, iar jucătorii s-au speriat de moarte. Gicu Dobrin nici nu a mai vrut să se întoarcă acasă cu avionul, după turneul final la care nu a jucat niciun minut.

O echipă din Anglia a reuşit IMPOSIBILUL. A marcat 3 goluri în 54 de secunde VIDEO

Aventura mexicană a tricolorilor a început pe aeroportul Otopeni, acolo unde delegaţia s-a îmbarcat spre Guadalahara. Au zburat fără probleme peste Atlantic, dar pe drumul din Canada până în Mexic, o furtună a zgâlţâit puternic avionul, potrivit România TV. Jucătorii au crezut că le-a sosit sfârşitul, dar piloţii au reuşit să redreseze aeronava şi să ajungă la destinaţie.

O nouă BOMBĂ în fotbal. Victor Piţurcă este urmărit penal

Şocat de experienţa prin care a trecut, Gicu Dobrin n-a mai vrut să se întoarcă în ţară cu avionul. Ajuns la destinaţie el i-a comunicat şefului delegaţiei României că la întoarcere preferă să meargă cu vaporul, însă cererea lui n-a fost însă aprobată.

Un fotbalist şi-a salvat de la moarte adversarul VIDEO

Experienţa traversării Atlanticului şi căldura mexicană l-au zdruncinat serios pe Dobrin. Numit vrăjitorul mingii, acesta nu a avut ocazia să facă nicio magie în Mexic. Soarele şi berea l-au exclus din echipa tricolorilor.

Află mai multe despre experienţa prin care au trecut tricolorii în 1970 pe RomâniaTV.net.

×