x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Turcan: 160.000 de dosare de pensii, evaluate în țară, într-o săptămână și jumătate

Turcan: 160.000 de dosare de pensii, evaluate în țară, într-o săptămână și jumătate

13 Mar 2021   •   16:38
Turcan: 160.000 de dosare de pensii, evaluate în țară, într-o săptămână și jumătate
Sursa foto: Lucian Alecu

 Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat sâmbătă că 160.000 de dosare de pensii au fost deja evaluate la nivelul întregii țări.

„160 000 de dosare de pensii au fost deja evaluate în toată țara, într-o săptămână și jumătate de la inițierea acestui demers”, a scris sâmbătă pe Facebook ministrul Muncii.

Raluca Turcan susține că activitatea din teritoriu se desfășoară într-un ritm alert, în ciuda resurselor limitate, lucru confirmat în cadrul vizitelor pe care le-a făcut la Casele de pensii ale sectoarelor 1, 2 și 5 din București.

„De altfel, unul dintre proiectele importante ale ministerului pe termen scurt este finanțarea cu fonduri europene a dotării caselor de pensii cu echipamentele necesare derulării activităților curente și a procesului de evaluare”, a mai scris Turcan pe rețeaua de socializare.

Potrivit ministrului, colectarea tuturor datelor necesare, prin softul de care ministerul dispune, va permite ca toate cele 5 milioane de dosare de pensii să fie supuse recalculării într-un timp foarte scurt.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan