x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un director din Primăria Capitalei s-a sinucis

Un director din Primăria Capitalei s-a sinucis

de Mara Raducanu    |    24 Iun 2008   •   00:00

Probleme în căsnicie sau la serviciu?
Cristian Olteanu, adjunctul directorului Administraţei Străzilor din Primăria Capitalei, s-a sinucis în noaptea de duminică spre luni, aruncîndu-se de la fereastra apartamentului. Bărbatul, în vîrstă de 39 de ani, a murit în jurul orei 00:15, după ce s-a aruncat în gol de la etajul nouă al blocului în care locuia, situat pe Aleea Pantelimon.



Probleme în căsnicie sau la serviciu?
Cristian Olteanu, adjunctul directorului Administraţei Străzilor din Primăria Capitalei, s-a sinucis în noaptea de duminică spre luni, aruncîndu-se de la fereastra apartamentului. Bărbatul, în vîrstă de 39 de ani, a murit în jurul orei 00:15, după ce s-a aruncat în gol de la etajul nouă al blocului în care locuia, situat pe Aleea Pantelimon. Din primele cercetări se pare că victima nu a lăsat nici un bilet care să justifice gestul său, iar uşa locuinţei era închisă din interior. Nimeni nu cunoaşte exact motivul pentru care Cristian Olteanu a decis să-şi pună capăt zilelor, însă vecinii spun că ar fi avut probleme atît la serviciu, cît şi în familie. Mai mult, se pare însă că ar exista surse care susţin că bărbatul ar fi fost înştiinţat că va fi demis din funcţia ocupată în Primărie.

Cert este că de vineri pînă duminică dimineaţă Olteanu a fost împreună cu soţia la munte. La serviciu colegii spun că n-ar fi avut nici un motiv de îngrijorare mai ales că în urma controlului Curţii de Conturi el n-ar fi avut nicio problemă.

“Deocamdată, aşteptăm să aflăm rezultatele colegilor noştri din cadrul Serviciului Omoruri în legătură cu circumstanţele în care s-a întîmplat incidentul. Tot ce pot să vă spun e faptul că din primele cercetări nu ar exista indiciile unei morţi în condiţii suspecte‘‘, ne-a declarat ieri Chiristian Ciocan, purtătorul de cuvînt al Poliţei Capitalei.

×
Subiecte în articol: observator