x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un nou caz de infecție cu coronavirus la Metrorex

Un nou caz de infecție cu coronavirus la Metrorex

30 Apr 2020   •   15:28
Un nou caz de infecție cu coronavirus la Metrorex

Încă o angajată Metrorex a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Aceasta a fost în contact direct cu tatăl său, anterior testat şi confirmat pozitiv. Ea  își desfășoară activitatea la sediul central al societății.

"Persoana în cauză are vârsta de 41 de ani. Prin specificul funcţiei, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii. Precizăm că începând cu data de 27.04.2020, angajata Metrorex, după ce a aflat că tatăl acesteia a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus, nu s-a mai prezentat la serviciu, intrând în izolare. Colegii acesteia, cu care a intrat în contact vor intra, la rândul lor, în izolare, iar locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea este în acest moment dezinfectat", se menţionează în comunicatul companiei.

Metrorex a anunţat autorităţile competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.

Societatea a anunțat în data de 23 aprilie că o angajată care îşi desfăşoară activitatea la sediul central, în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, a fost confirmată pozitiv cu virusul Covid-19, fiind contact direct cu soţul său, testat şi confirmat pozitiv.

×
Subiecte în articol: coronavirus metrorex