x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un paraşutist a aterizat peste un copil, la un miting aviatic din Suceava. Ambii au ajuns la spital

Un paraşutist a aterizat peste un copil, la un miting aviatic din Suceava. Ambii au ajuns la spital

04 Aug 2012   •   09:11
Un paraşutist a aterizat peste un copil, la un miting aviatic din Suceava. Ambii au ajuns la spital

Un parasutist a aterizat pe un copil, la mitingul aviatic care are loc, azi, la Suceava, ambii fiind dusi de urgenta la spital.

Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, citat de Mediafax, parasutistul implicat in incident, Dragos Muresan, are 29 de ani, este din Brasov si face parte din lotul national, avand peste o mie de zboruri la activ.

Incidentul s-a produs la aterizare, in conditiile in care parasutistul a avut viteza in momentul in care se pregatea sa coboare, astfel ca a cazut peste un copil aflat in public.

In urma incidentului sportivul a suferit o fractura de piramida nazala si o fractura la antebrat, in timp ce copilul este in soc traumatic, ambii fiind supusi unor investigatii medicale la Spitalul Judetean din Suceava, a mai spus sursa citata.

Mitingul aviatic nu a fost intrerupt in urma incidentului, urmand sa se desfasoare conform programului, a adaugat Nechifor.

Potrivit sefului ISU Suceava, colonel Ioan Burlui, incidentul a avut loc in zona de protectie a mitingului aviatic, unde era adunata multimea care asista la eveniment.

Parasutistul si copilul au fost tratati la fata locului de un echipaj SMURD, inainte sa fie dusi la spital.

×
Subiecte în articol: accident parasutism parasutism suceava