x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Povestea incredibilă a nașterii lui Vasilică din Dolhasca. A venit pe lume într-o ambulanță SMURD. „A fost ceva ce nu voi uita toată viața!”

Povestea incredibilă a nașterii lui Vasilică din Dolhasca. A venit pe lume într-o ambulanță SMURD. „A fost ceva ce nu voi uita toată viața!”

de Vali Deaconescu    |    16 Dec 2022   •   20:31
Povestea incredibilă a nașterii lui Vasilică din Dolhasca. A venit pe lume într-o ambulanță SMURD. „A fost ceva ce nu voi uita toată viața!”

Sandu, Florențiu și Iulian sunt pompieri paramedici cu multă experiență. Au văzut de toate pe timpul misiunilor. Însă emoțiile pe care le-au trăit pe timpul nașterii lui Vasilică nu le-au simțit niciodată. Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, în Dolhasca, județul Suceava. Întrega poveste a fost prezentată de IGSU într-o postare pe Facebook.

„Chiar dacă nu reușiți să le vedeți foarte bine chipul, ei sunt paramedicii suceveni care azi-noapte au asistat nașterea unei gravide.

Era aproape de miezul nopții când au primit apelul: „Gravidă cu dureri în Dolhasca”.

- După adresă sunt aproape de noi! Ajungem imediat!

În 6 minute erau în fața porții.

- Soția! O doare tare burta! I-a cam venit sorocul de-acuma!

- Doamnă în ce lună sunteți?

- În luna a 9-a. Dar parcă dățile trecute nu a fost așa.

- Mai aveți copii?

- Cei 2 de acolo...

- Stați fără grijă, totul va fi bine! Iulian, pregătește kitul de nașteri! Să nu avem surprize!

Au apucat să meargă doar 20 de metri după ce au urcat-o în ambulanța SMURD.

- Vai, vai! Nasc!

- Iulian, oprește! Dă prin stație! Asistăm nașterea noi, aici!

Sandu, Florențiu și Iulian sunt pompieri paramedici cu multă experiență. Au văzut de toate pe timpul misiunilor. Însă emoțiile pe care le-au trăit pe timpul nașterii lui Vasilică nu le-au simțit niciodată.

„- Nici când s-a născut cel mic, al meu, nu am fost așa de emoționat. A fost ceva special! Acel moment când i-am văzut prima respirație și i-am auzit primul țipăt pe lumea asta, a fost ceva ce nu voi uita toată viața!” - ne-a povestit Sandu, comandantul de echipaj.

Felicitări, dragi colegi! Suntem mândri de voi!”

×
Subiecte în articol: SMURD dolhasca nastere