x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vaslui: Fetiţă rănită într-un accident de un şofer băut care şi-a sărbătorit ziua de naştere

Vaslui: Fetiţă rănită într-un accident de un şofer băut care şi-a sărbătorit ziua de naştere

de Agerpres    |    03 Mar 2014   •   21:14
Vaslui: Fetiţă rănită într-un accident de un şofer băut care şi-a sărbătorit ziua de naştere

O fetiţă în vârstă de patru ani şi jumătate a ajuns, luni seara, la Spitalul de Urgenţă din Vaslui, după ce a maşina în care se afla împreună cu părinţii a fost lovită de un şofer băut, care şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Potrivit responsabilului cu relaţiile mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Alina Tonică, accidentul a avut loc pe drumul european E 581, din direcţia Bârlad spre Tecuci, pe raza localităţii vasluiene Tutova.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, în accident au fost implicate două maşini care circulau în direcţia Bârlad - Tecuci. Conducătorul auto al primului vehicul a semnalizat intenţia de schimba direcţia de mers. Şoferul celuilalt autoturism, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, a acroşat autoturismul din faţă, în urma impactului rezultând vătămarea corporală a unei fetiţe de patru ani şi jumătate, pasageră în primul autoturism. Şoferul celui de-al doilea autoturism, un bărbat care a împlinit chiar astăzi vârsta de 47 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0.98 mg/litru alcool pur în aerul respirat", a declarat Alina Tonică.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

×
Subiecte în articol: vaslui accident rutier