x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Veste bună pentru Sectorul 2: A fost desemnat câștigătorul licitației pentru tăblierul de pod de la pasajul Doamna Ghica

Veste bună pentru Sectorul 2: A fost desemnat câștigătorul licitației pentru tăblierul de pod de la pasajul Doamna Ghica

25 Ian 2022   •   13:19
Veste bună pentru Sectorul 2: A fost desemnat câștigătorul licitației pentru tăblierul de pod de la pasajul Doamna Ghica
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu a anuntat ca a fost desemnat câștigătorul licitației pentru producția tăblierului de pod de la pasajul Doamna Ghica.

 Valoarea contractului este de 21,8 milioane lei, iar termenul pentru livrare este șapte luni și jumătate de la semnarea contractului.

 

El precizează că valoarea contractului este de 21,8 milioane lei, iar termenul pentru livrare este șapte luni și jumătate de la semnarea contractului.

„După două licitații eșuate pentru acest element crucial al proiectului, mă bucur să pot anunța acest pas important în dezvoltarea Sectorului 2. Este un progres care ne pune în linie dreaptă către finalizarea pasajului Doamna Ghica anul acesta. Oricum intersecția Doamna Ghica era una dintre cele mai aglomerate din Sectorul 2 și din București, în general. Știu că aglomerația doar a crescut odată ce lucrările se blocaseră. În sfârșit însă suntem pe direcția cea bună pentru a degreva traficul în acest punct”, conchide Mihaiu.

Pasajul Doamna Ghica va permite realizarea legăturii între zonele de nord și de sud ale orașului și va asigura continuitatea traficului pe strada Doamna Ghica, peste șoseaua Colentina.

 

×
Subiecte în articol: radu mihaiu