x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Ponta, pensionarilor social-democrați: Pensiile vor fi indexate în 2014. Este un mesaj de respect

Victor Ponta, pensionarilor social-democrați: Pensiile vor fi indexate în 2014. Este un mesaj de respect

01 Noi 2013   •   11:58
Victor Ponta, pensionarilor social-democrați: Pensiile vor fi indexate în 2014. Este un mesaj de respect

Premierul Victor Ponta și vice-premierul Liviu Dragnea participă, la această oră, la Sibiu, la Congresul Organizației Pensionarilor Social-Democrați. Premierul a ținut să le transmită pensionarilor faptul că pensiile vor fi indexate în 2014.

"Anul viitor, pensiile vor fi indexate. Știu că această indexarea este mai mare decât inflația, dar asta nu rezolvă problemele pensionarilor. Această indexarea este un mesaj de respect pentru oamenii care au construit această țară", a spus Ponta.

Premierul a declarat că nu va micşora pensiile, cu toate că acestea vor fi recalculate în urma deciziei Curţii Constituţionale.

"Dacă va fi cazul să recalculăm în plus, sigur dăm banii. Absolut nicio penisie nu o fie scăzută. Aplic cu bună credinţă şi cu bună voinţă orice idee a Curţii Consitutţionale. Îmi pare foarte rău că o să fie o nouă procedură. Voiam să transmit că nimeni nu va pierde niciun leu din pensie în urma acestor decizii", a explicat Victor Ponta.

 

×