x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (VIDEO) Vanghelie lovește dur. În gramatică: "O să vadă viața unde-i DUC pe băieții ăștia viața și unde...*&^%#@...."

(VIDEO) Vanghelie lovește dur. În gramatică: "O să vadă viața unde-i DUC pe băieții ăștia viața și unde...*&^%#@...."

28 Noi 2014   •   12:43
(VIDEO) Vanghelie lovește dur. În gramatică: "O să vadă viața unde-i DUC pe băieții ăștia viața și unde...*&^%#@...."
Sursa foto: (VIDEO) Vanghelie lovește dur. În gramatică: "O să vadă viața unde-i DUC pe băieții ăștia viața și unde...*&^%#@...."

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că trei lideri ai formaţiunii - Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova - au primit sancţiune de excludere din partid din partea Comitetului Executiv Naţional. Dintre cei trei, vădit nemulțumit și nervos, Marian Vanghelie a fost cel mai vocal, ieșind cu declarații în stilul care l-a consacrat.

"Eu am ieşit din sală că mi-a fost greaţă, nu am văzut în viaţa mea asemenea execuţii, nici la partidul comunist. Băieţilor ăştia le e frică de un congres adevărat şi au vrut să ne dea afară din partid. Nu are nicio importanţă, în următoarea perioadă o să vedem şi o să vadă viața  ăştia unde îi DUC pe băieții ăștia viaţa și unde....(neinteligibil) ', a declarat Vanghelie, la finalul reuniunii.

Imaginile au provocat amuzament pe rețelele de socializare, comentariile îndreptându-se către lunga perioadă de absență a lui Marian Vanghelie din fața microfoanelor și a camerelor.



×
Subiecte în articol: marian vaghelia perla