x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traduceri Medicale Gratuite pentru copiii cu boli cronice

Traduceri Medicale Gratuite pentru copiii cu boli cronice

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2023   •   21:45
Traduceri Medicale Gratuite pentru copiii cu boli cronice

Echipa WeTranslate a anunțat că va continua și în acest an inițiativa de responsabilitate socială: oferirea de servicii gratuite de traducere medicală pentru copiii cu boli cronice, ce pun în pericol viața copiilor.

În ultimii ani, echipa WeTranslate a fost martora multor situații în care copiii au nevoie disperată de ajutorul nostru, al tuturor.

Considerăm că avem responsabilitatea să-i ajutăm pe cei mai vulnerabili dintre noi. Prin urmare, începând din anul 2022, am asigurat servicii gratuite de traducere medicală pentru copiii cu vârste între 0 și 14 ani, care se confruntă cu boli cronice ce le pun viața în pericol și au nevoie de asistență medicală în afara granițelor sau care au apelat la servicii medicale în străinătate.

WeTranslate va suporta integral toate costurile de traducere, fără niciun adaos. Bugetul alocat pentru această inițiativă este de 1.000 EURO pe lună, cu un plafon de 100 Euro pe caz.



Comunicat furnizat si asumat de WhitePress SRL

Citește comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17501

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: wetranslate traduceri medicale