x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rapperul american Wiz Khalifa a fost luat de polițiști de lângă scena festivalului Beach, Please! din Costinești

Rapperul american Wiz Khalifa a fost luat de polițiști de lângă scena festivalului Beach, Please! din Costinești

de Vali Deaconescu    |    14 Iul 2024   •   11:00
Rapperul american Wiz Khalifa a fost luat de polițiști de lângă scena festivalului Beach, Please! din Costinești
Sursa foto: Hepta

Rapperul american Wiz Khalifa a fost reținut de către poliție după ce a fost surprins fumând marijuana pe scenă în timpul concertului său de la festivalul Beach, Please! din Costinești. Desfășurată aseară, apariția sa a fost o explozie de energie pentru zecile de mii de fani prezenți, care au sărbătorit în extaz pe ritmurile sale antrenante.

Autoritățile au așteptat până la încheierea concertului pentru a interveni, permițând astfel ca spectacolul mult așteptat să continue fără întreruperi majore. Cu toate acestea, în ciuda momentului de bucurie adus de performanța sa, Wiz Khalifa a fost condus la secția de poliție pentru încălcarea legislației locale referitoare la consumul de droguri, potrivit Observator news.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Rapperul Wiz Khalifa a fost înconjurat de polițiști imediat după show-ul de la Beach Please.

„La data de 14 iulie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea unui bărbat (cetățean SUA), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc. Față de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale. Din cercetări a reieșit că acesta, pe parcursul unui recital susținut în cadrul unui festival de muzică ce se desfășoară în stațiunea Costinești, județul Constanța a deținut peste 18 grame de canabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei țigări artizanale”, a transmis IPJ Constanța.

Cântărețul este cercetat in stare de libertate

Chiar și după incidentul neplăcut, atmosfera de petrecere a continuat să vibreze până în zori, iar festivalierii au rămas entuziasmați de atmosfera creată. Astăzi este ultima zi de distracție la festival, iar Travis Scott este așteptat pe scenă pentru a continua să ofere momente memorabile fanilor săi.

×
Subiecte în articol: Beach, Please! wiz khalifa