x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Wizz Air anunță noi rute de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

Wizz Air anunță noi rute de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

23 Oct 2020   •   20:14
Wizz Air anunță noi rute de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

Compania low-cost Wizz Air anunță alocarea unei noi aeronave Airbus A320 la Cluj-Napoca și lansarea a trei noi rute, spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln în Germania.

Wizz Air a anunțat vineri extinderea operațiunilor din România prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca.

Acest lucru va permite lansarea a trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln în Germania și creșterea frecvențelor pe nouă rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais și Roma Ciampino.

Potrivit unui comunicat al companiei, biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate la tarife ce pornesc de la doar 69 de lei.

„Dezvoltarea în continuare a ofertei Wizz Air din Cluj-Napoca confirmă angajamentul pe termen lung al companiei aeriene de a aduce oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi români. Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007 iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către și din orașul transilvănean. Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe. Cu această investiție, Wizz Air va contribui la dezvoltarea economică și va crea sute de noi locuri de muncă pe piața locală. Odată cu rutele anunțate astăzi, Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 țări din Cluj-Napoca”, se arată în comunicat.

Mediafax

×
Subiecte în articol: avion WIZZ AIR