x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ziua Porţilor Deschise la Castelul Ţepeş

Ziua Porţilor Deschise la Castelul Ţepeş

21 Iun 2014   •   08:49
Ziua Porţilor Deschise la Castelul Ţepeş

Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor organizează Ziua Porţilor Deschise, sâmbătă, între orele 10,00 şi 14,00, la Castelul Ţepeş şi la Memorialul Eroilor Neamului - Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I.
La ora 10,15 va avea loc o demonstraţie de reconstituire istorico-militară prezentată de Asociaţia Tradiţia Militară în curtea Castelului Ţepeş, la ora 10,45 va avea loc un microrecital cu cântece patriotice susţinut de Vlad Miriţă, tenor al Operei Române, iar la ora 11,00, un concert de fanfară susţinut de Serviciul Muzicilor Militare al Ministerului Apărării Naţionale.

Manifestările vor continua la ora 12,00 cu o demonstraţie de reconstituire istorico-militară executată de Asociaţia Tradiţia Militară pe platoul din faţa Mormântului Ostaşului Necunoscut iar la ora 13,00 va avea loc o tombolă cu premii surpriză.

De asemenea, pe tot parcursul Zilei Porţilor Deschise oaspeţii pot admira de pe terasa Castelului Ţepeş panorama Capitalei, pot viziona expoziţii de fotografii, cărţi şi obiecte ce au aparţinut militarilor români căzuţi în Primul Război Mondial, dar şi proiecţii video cu 'Mormântul Ostaşului Necunoscut' din alte state (în incinta Memorialului Eroilor Neamului).



×