x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: Tăricenismul - un termen nou pentru tupeu

Alina Gorghiu: Tăricenismul - un termen nou pentru tupeu

20 Aug 2016   •   14:05
Alina Gorghiu: Tăricenismul - un termen nou pentru tupeu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a criticat, sâmbătă, afirmaţiile liderului ALDE Timiş Marian Cucşa, referitoare la demnitari şi statul la cozi, afirmând că "tăricenismul" reprezintă "un termen nou pentru tupeu".

"Tăricenismul - un termen nou pentru tupeu. Un coleg de-al liderului ALDE vrea să stabilească, prin lege, că demnitarii nu trebuie să aştepte la cozi. Sper că se aude şi în supermarketuri! Rog să se deschidă imediat o casă specială, când apar 'tăricenii' sau aghiotanţii lor, iar un angajat să le umple coşul cu tot ce au nevoie. De fapt, poate facem cumva să nici nu plătească ce au cumpărat", a scris Gorghiu, sâmbătă, pe Facebook.

Ea a adăugat că liderii ALDE şi-ar dori mai multe privilegii, inclusiv "să nu aştepte culoarea verde la semafor".

"Mi-e limpede că dacă ar fi după liderii ALDE, lista nu s-ar opri aici. Sigur mai au idei: demnitarii să nu aştepte culoarea verde la semafor (tot timpul se grăbesc), alocaţii mai mari pentru copiii lor (copiii lor sunt vitregiţi, deoarece părinţii se ocupă cu ţara), statuie pentru fiecare parlamentar ALDE (trebuie să ştie şi generaţiile viitoare că s-au sacrificat pentru neam), covor roşu când merg la film (ei sunt adevăratele staruri ale filmelor), paradă militară separată, de Ziua Naţională (se ştie că au rău de aglomeraţii) etc. şi-acum vă las pe voi să continuaţi lista", a adăugat Gorghiu.

Sursa: AGERPRES

×