x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Nimeni în Delegaţie nu a cerut votarea unei rezoluţii de necolaborare cu Băsescu

Antonescu: Nimeni în Delegaţie nu a cerut votarea unei rezoluţii de necolaborare cu Băsescu

de Agerpres    |    28 Mai 2014   •   17:45
Antonescu: Nimeni în Delegaţie nu a cerut votarea unei rezoluţii de necolaborare cu Băsescu

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a precizat miercuri că în Delegaţia Permanentă a partidului nu s-a propus votarea unei rezoluţii împotriva colaborării liberalilor cu preşedintele Traian Băsescu.

"Nimeni nu a cerut în Delegaţia Permanentă, sunt 200 de martori, o astfel de rezoluţie. Mie mi s-ar părea caraghioasă. Eu nu dau rezoluţii pentru nu ştiu care domn care repetă papagaliceşte aceeaşi minciună, că noi colaborăm cu Traian Băsescu. Toată lumea care a urmărit poziţiile publice ale mele, ale celorlalţi liberali reprezentativi a văzut că nu s-a pus nici măcar o secundă în discuţie poziţia noastră faţă de Traian Băsescu. Nu ne-am apucat să colaborăm cu Traian Băsescu decât în capul unor oameni care sunt plătiţi să se prefacă a le trece asta prin cap şi ca atare nu avem de ce să dăm o rezoluţie de necolaborare cu Traian Băsescu", a declarat Antonescu, la Parlament.

El a afirmat că liberalii nu au purtat discuţii nici cu Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi că deputata Elena Udrea "este un personaj de presă, care nu are o calitate oficială".

"Nu avem pe agendă un dialog cu Partidul Mişcarea Populară. Oamenii cunosc poziţia noastră şi nimic din ce am făcut noi pe scena politică nu o infirmă. Dacă vreţi să mă întrebaţi de PMP, preşedintele partidului este domnul Tomac şi nu exclud şi nu includ (o discuţie - n.r.). Noi suntem un partid politic care are posibilităţile legale de a acţiona. Putem să discutăm, dacă există subiecte şi cu PSD, cu care suntem într-o bătălie politică, un anumit subiect", a spus Antonescu.

×
Subiecte în articol: crin antonescu