x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: După ce voi pleca din funcţie, nu voi utiliza niciodată informaţiile primite de la SRI în bătălia politică

Băsescu: După ce voi pleca din funcţie, nu voi utiliza niciodată informaţiile primite de la SRI în bătălia politică

26 Mar 2014   •   14:33
Băsescu: După ce voi pleca din funcţie, nu voi utiliza niciodată informaţiile primite de la SRI în bătălia politică
Sursa foto: JULIEN WARNAND/EPA

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, astăzi, la bilanţul SRI pe anul 2013. Şeful statului i-a asigurat pe angajaţii Serviciului că după ce va pleca din funcţie nu va utiliza niciodată în bătălia politică informaţiile primite în timpul mandatului.

"La sfârşitul cuvântului meu i-am asigurat că deşi în cei aproape zece ani am beneficiat de un volum enorm de informaţii, niciodată după ce voi pleca din funcţie nu voi utiliza informaţiile primite de la ei în bătălia politică", a declarat Băsescu, după prezentarea bilanţului SRI.

Preşedintele le-a mulţumit angajaţilor Serviciului pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile în ultimii ani. 'Mulţumesc SRI pentru modul cum şi-a îndeplinit misiunile, îi felicit pe cei care astăzi conduc SRI pentru profesionalismul lor, profesionalism care, de altfel, prin atitudine şi prin comportament, a fost transferat până la cel mai puţin important în funcţie dintre salariaţii SRI', a afirmat Băsescu.

×