x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, în rol de părinte al jurnaliştilor: le-a împărţit apă şi fructe, la sediul de campanie

Băsescu, în rol de părinte al jurnaliştilor: le-a împărţit apă şi fructe, la sediul de campanie

de Mediafax    |    10 Iul 2012   •   16:43
Băsescu, în rol de părinte al jurnaliştilor: le-a împărţit apă şi fructe, la sediul de campanie

Presedintele suspendat Traian Basescu le-a impartit apa si fructe jurnalistilor prezenti, marti seara, in fata sediului sau de campanie, el declarand, ca raspuns la o intrebare, ca perioada de trei saptamani in care va sta la acest sediu este "o nimica toata".
Basescu a venit in cursul zilei la sediul de campanie, unde a stat pana dupa-amiaza, cand s-a urcat in autoturismul sau si a plecat, spunandu-le jurnalistilor sa isi gaseasca un loc la umbra, pentru ca este foarte cald.
Dupa mai mult de o ora, in jurul orei 18.30, presedintele suspendat s-a intors la sediul de campanie, a parcat masina in fata cladirii si a inceput sa scoata din portbagaj plase cu fructe si cateva sticle cu apa, moment in care a fost inconjurat de ziaristi.
Intrebat de jurnalisti daca va sta toata perioada campaniei pentru referendum la sediul din strada Comanita, Basescu a raspuns: "Trei saptamani, o nimica toata!".
De asemenea, el a precizat ca nu vrea, momentan, sa faca alte declaratii de presa.
Basescu a afisat o atitudine joviala, cerandu-i sa-i parcheze masina pedelistului constantean Dorel Onaca, patronul unei firme de scafandri, care s-a aflat marti la sediul de campanie. "Dorel, vezi sa imi aduci si niste piersici, vreau si eu", i-a mai spus Basescu lui Onaca, dupa care i-a salutat pe jurnalisti si a intrat in sediul de campanie.
Basescu a ajuns marti la pranz la sediul sau de campanie la scurt timp dupa ce a plecat de la Palatul Cotroceni. Cladirea se afla la aproximativ 30 de metri de fostul sediu de campanie de la referendumul din 2007, la intersectia strazilor Vasile Lascar, Comanita si Domnita Ruxandra, in apropiere de Piata Gemeni din Sectorul 2. Potrivit staff-ului de campanie al lui Basescu, in spatiile inchiriate pentru campania lui Basescu se mai fac inca unele amenajari, urmand ca la terminarea acestora jurnalistii sa fie poftiti inauntru.
Pe la sediul de campanie al lui Basescu s-au mai perindat marti Bogdan Oprea, fostul sau purtator de cuvant de la Palatul Cotroceni, europarlamentarul PDL Traian Ungureanu, fostii sai consilieri de la Palatul Cotroceni Sebastian Lazaroiu, Bogdan Dragoi, Iulian Chifu si Eugen Tomac.
Marti, la Palatul Cotroceni a avut loc procedura de predare-primire a mandatului intre presedintele suspendat si presedintele interimar.

×