x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Basescu, pe urmele lui Fane Capatana. Acuzatii de inscenare in cazul Mircea Basescu

Basescu, pe urmele lui Fane Capatana. Acuzatii de inscenare in cazul Mircea Basescu

20 Dec 2014   •   20:44
Basescu, pe urmele lui Fane Capatana. Acuzatii de inscenare in cazul Mircea Basescu

In conferinta de presa pe care a sustinut-o la Cotroceni la finalul mandatului sau prezidential, Traian Basescu a dovedit din nou marlanie in relatia pe care a avut-o de-a lungul timpului cu jurnalistii.

Si a facut-o din nou in fata unor doamne, Corina Dragotescu si Sabina Iosub.
Dupa ce a oprit-o pe Corina Dragotescu din expunere, nedorind sa o lase sa puna intrebarea, Basescu a la fel de putin galant si cu Sabina Iosub, intrerupand si discursul acesteia si intorcandu-se cu spatele catre ea, desi jurnalista Antena 3 i se adresa in continuare.

Basescu a raspuns totusi intrebarii puse de Sabina Iosub, relansand ipoteza lui Fane Capatana, implicat alaturi de fratele presedintelui, Mircea Basescu, si clanul Bercea Mondial in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat ca ar fi primit bani pentru a interveni in favoarea lui Bercea Mondial pentru a scapa de inchisoare.

Ca si Fane Capatana, la inceputul anchetei in acest dosar, Basescu este de parere ca in ciuda probelor evidente, in care fratele sau si Basica discutau extrem de clar pe tema subiectului respectiv, dosarul a fost inscenat de Antena 3 si avocatul Pavel Abraham. 

×