x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, PRIMA DECLARAŢIE după reţinerea Elenei Udrea

Băsescu, PRIMA DECLARAŢIE după reţinerea Elenei Udrea

11 Feb 2015   •   13:48
Băsescu, PRIMA DECLARAŢIE după reţinerea Elenei Udrea

Fostul preşedinte Traian Băsescu a mers azi la sediul PMP, unde și-a luat în primire biroul care i-a fost amenajat încă din luna decembrie a anului trecut. La ieșirea din sediul partidului, Băsescu a declarat că este convins că Elena Udrea va fi capabilă să-și dovedească nevinovăția.



"Convingerea mea este ca in instanta va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia. Cred in omul asta, indiferent cat de suparati sunt unii pentru ca nu o abandonez. Nu pot sa abandonez ideea ca un om care mi-a fost loial atatia ani devine indezirabil. Asa cum eu o stiu, se va bate ca sa-si dovedeasca nevinovatia", a spus fostul șef al statului.

Băsescu a precizat că singurul moment în care își va schimba părerea despre Udrea va fi atunci când judecătorii, când se va încheia procesul, vor spune altceva.
 
Fostul preşedinte Băsescu a participat la sfârşitul săptămânii trecute la congresul PMP, reuniune unde a ţinut o cuvântare în care a spus că doreşte să fie un "partener" al acestui partid, dar fără să îl conducă.

Citește și:


Elena Udrea, cum si-a petrecut prima noapte de arest


Udrea, adusă în cătuşe la Curtea Supremă

(VIDEO) Elena Udrea a făcut SPECTACOL la ieșirea din DNA, dar și la intrarea în arest. Gestul SFIDĂTOR al protejatei lui Traian Băsescu


Elena Udrea, reținută 24 de ore pentru trafic de influență și spălare de bani


Oreste, MESAJ BIZAR pentru Elena Udrea, imediat după ce blonda fostului preşedinte a devenit ARESTABILĂ


×