x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea, adusă în cătuşe la Curtea Supremă

Udrea, adusă în cătuşe la Curtea Supremă

11 Feb 2015   •   12:18
Udrea, adusă în cătuşe la Curtea Supremă
UPDATE 13:38 - Elena Udrea a fost adusă la Curtea Supremă, acolo unde magistrații vor judeca cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ședința de judecată nu va fi publică.



Fostul ministru a fost adusă la Înalta Curte încătușată, cu duba. Ea a repetat gestul cu mâna la nas pe care l-a făcut imediat după discursul pe care l-a susținut în plenul Camerei Deputaţilor.


.......................................

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție vor începe să judece, începând cu ora 14,00, procesul în care Direcția Națională Anticorupție solicită arestarea preventivă pentru 30 de zile a deputatului Elena Udrea.

Elena Udrea şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei, după ce a fost reţinută pentru 24 de ore, în dosarul Microsoft.

Fostul ministru este acuzat de spălare de bani și trei infracțiuni de trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea; în legătură cu derularea contractului e-România; în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro.

CITEȘTE COMUNICATUL DNA


×
Subiecte în articol: Elena Udrea