x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Berceanu, ironic, către PSD: A demisionat Botiş? Vă anunţ şi că Necolaiciuc aterizează azi la 1!

Berceanu, ironic, către PSD: A demisionat Botiş? Vă anunţ şi că Necolaiciuc aterizează azi la 1!

de Aniela Nine    |    20 Apr 2011   •   11:41

Zvonurile privind demisia lui Botiş au ajuns la Senat exact în timp ce , de la tribună, senatorul PSD Toni Greblă propunea scoaterea de pe ordinea de zi a unui proiect de lege care viza reorganizarea inspecţiei muncii, tocmai în semn de protest faţă de "agăţarea de scaun” a lui Botiş. Telefoanele senatorilor au început să vibreze agasant în timpul speech-ului lui Greblă, pe mesaje curgând informaţia privind demisia lui Botiş. "Vestea” i-a fost comunicată strigat vorbitorului de către senatorii puterii, provocând un moment de derută în sala de plen, în care aplauzele cu care a fost primită informaţia au fost suprapuse cu strigăte care anunţau că ştirea nu este adevărată.

După ce lucrurile au fost lămurite de către un alt fost ministru al PDL, Mihail Hărdău, care a confirmat demisia lui Botiş, ironia a fost arma cu care aleşii puterii au parat bucuria zgomotoasă a opoziţiei. "Da? A demisionat Botiş? Atunci că anunţ că şi Necolaiciuc aterizează azi la ora 1”, a transmis fostul ministru Radu Berceanu un avertisment subtil către opoziţie, aluzie la legăturile lui Mihai Necolaiciuc, fostul şef al CFR, cu PSD.

Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc, urmărit pentru un prejudiciu de 50 de milioane de euro adus CFR, va fi adus azi cu escortă în România, el urmând să ajungă pe Aeroportul "Henri Coandă" la ora 13.00. 

×