x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Am stabilit cu Ungureanu, Neamţu şi Papahagi formarea unui grup pentru programul politic de la parlamentare

Blaga: Am stabilit cu Ungureanu, Neamţu şi Papahagi formarea unui grup pentru programul politic de la parlamentare

de Mediafax    |    01 Aug 2012   •   16:56
Blaga: Am stabilit cu Ungureanu, Neamţu şi Papahagi formarea unui grup pentru programul politic de la parlamentare

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca impreuna cu Mihai Razvan Ungureanu, Mihail Neamtu, Aurelian Pavelescu si Adrian Papahagi au stabilit, in vederea construirii unei platforme de centru-dreapta, formarea unui grup politic care sa elaboreze programul politic si de guvernare.

Blaga a precizat ca s-a intalnit cu reprezentantii Initiativei de Centru Dreapta, Noua Republica, PNTCD si Fundatia Crestin Democrata pentru "a explora si a ajunge la aumite concluzii vizavi de constructia unei platforme de centru-dreapta".

"Lucrurile din punctul meu de vedere si a colegilor mei sunt extrem de imbucuratoare. Este o mare increder intre noi, pur si simplu nu avem divergente in abordarea problemelor. Am cazut de acord ca in perioada urmatoare sa constituim grupul politic care sa se ocupe de programul politic, de programul de guvernare, de constructia institutionala pentru ca si ea este extrem de importanta si am ajuns si la concluzia ca ar trebui sa constituim si un colectiv care sa tina cont de criteriile pe care le-am asumat de integritate care sa cearna printr-o sita foarte deasa pe toti candidatii nostri la alegerile parlamentare", a spus Blaga.

El a facut aceste precizari dupa o intalnire informala la sediul PDL Bucuresti cu Mihai Razvan Ungureanu, Mihail Neamtu, Aurelian Pavelescu si Adrian Papahagi, vicepresedinte al Fundatiei Crestin Democrate.

×