x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga, preşedinte PDL. Udrea îl atacă: mă aşteptam ca în echipa lui să nu fie cei care au pierdut lamentabil alegerile locale

Blaga, preşedinte PDL. Udrea îl atacă: mă aşteptam ca în echipa lui să nu fie cei care au pierdut lamentabil alegerile locale

de Mediafax    |    30 Iun 2012   •   11:20
Blaga, preşedinte PDL. Udrea îl atacă: mă aşteptam ca în echipa lui să nu fie cei care au pierdut lamentabil alegerile locale

UPDATE 18:15 - Vicepresedintii PDL sunt Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Traian Igas, Raluca Turcan, Sever Voinescu, Sulfina Barbu, George Scripcaru, Constantin Ostaficiuc, Costica Canacheu, Radu F. Alexandru, Mircea Hava, Gabriel Berca, Florin Popescu, Andreea Paul, Alin Tise

Cezar Preda, Cristian Preda, Mihai Stanisoara si Dorin Florea au fost alesi prim-vicepresedinti

--------------------

Vasile Blaga a fost ales presedinte al PDL, cu 1.197 voturi "pentru" si 28 "impotriva", conform unor surse citate de Mediafax.

Vasile Blaga a fost singurul candidat la sefia partidului.

Delegatii au votat pe buletine.

Dupa ce vor fi anuntate oficial rezultatele votului, vor tine discursuri presedintele ales si Emil Boc, in calitate de fost presedinte.

Elena Udrea s-a declarat surprinsa, sambata, in pauza destinata votului la Conventia Extraordinara a PDL, ca in echipa lui Vasile Blaga sunt si candidati care au fost perdanti in alegerile locale.

"Eu ma asteptam ca in echipa lui Vasile Blaga sa vina castigatorii, sa vina cei care au obtinut voturi in alegerile locale, cei care pot aduce voturi si pentru la toamna", a sustinut ea.

Udrea a aratat ca este important pentru credibilitatea acestei echipe sa fie formata din oameni care au demonstrat ca sunt sustinuti de electorat.

"Cand tu pierzi lamentabil cu 8 la suta si te gandesti ca poti sa fii in conducerea PDL, eu ma intreb cum va fi privita aceasta conducere din exteriorul partidului", a afirmat ea.

×