x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Emil Boc, supărat pe absorbție: "Nu fac parte din nicio structură de conducere a partidului, cu alte cuvinte părerea mea nu contează"

Emil Boc, supărat pe absorbție: "Nu fac parte din nicio structură de conducere a partidului, cu alte cuvinte părerea mea nu contează"

28 Iun 2014   •   18:17
Emil Boc, supărat pe absorbție: "Nu fac parte din nicio structură de conducere a partidului, cu alte cuvinte părerea mea nu contează"

Fostul preşedinte al Partidului Democrat Liberal Emil Boc a declarat sâmbătă că nu face parte din vreo structură de conducere a partidului, deci parerea lui nu contează. De asemenea, Boc spune că nu ar renunţa la numele formaţiunii, în cazul alianţei cu PNL, deoarece PDL are un blazon de apărat.

''Nu fac parte din nicio structură de conducere a partidului, cu alte cuvinte părerea mea nu contează. Punctul meu de vedere este şi rămâne că PDL are un blazon de apărat, a dat de două ori preşedintele României, a dat vreo trei primari generali ai Capitalei, a avut Guvern şi din acest punct de vedere cred că nu ar trebui ştearsă cu buretele istoria Partidului Democrat Liberal. O soluţie de comasare, nu prin absorbţie, ci de comasare cu un nume nou ar fi soluţia rezonabilă pentru ceea ce înseamnă, din punctul meu de vedere, strict personal, viziunea PDL'', a spus Emil Boc.

Emil Boc a fost timp de şapte ani preşedintele PDL.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a anunţat sâmbătă că PDL a acceptat ca partidul care va apărea în urma fuziunii dintre cele două formaţiuni să se numească PNL, iar Congresul a aprobat fuziunea acestora.

×
Subiecte în articol: emil boc suparat absorbtie pdl