x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bolojan, despre viitorul PNL: E clar că nu este o situație bună în momentul de față pentru noi

Bolojan, despre viitorul PNL: E clar că nu este o situație bună în momentul de față pentru noi

29 Noi 2021   •   11:56
Bolojan, despre viitorul PNL: E clar că nu este o situație bună în momentul de față pentru noi
Sursa foto: Hepta

Liberalul Ilie Bolojan, președinte al Consiliului Județean Bihor, consideră că PNL a avut și momente mai grele în istoria sa recentă. El recunoaște că partidul nu este în cea mai bună situație în prezent.

Întrebat despre viitorul PNL, după ce a făcut guvern cu PSD, Ilie Bolojan a spus că „nu este o situație bună pentru noi”, dar că totul depinde de prestația Guvernului.

„Vă dați seama câte momente grele a avut acest partid când nu a intrat în Parlament prin anii `90, când a luat tot felul de decizii, când a susținut o formulă sau alta. E clar că nu este o situație bună în momentul de față pentru noi, dat fiind toate lucrurile care s-au întâmplat, dar viitorul PNL și a oricărui partid din România va depinde de cei care sunt în decizie, de modul în care își vor desfășura activitatea. Va depinde de prestația Guvernului, de prestația miniștrilor noștri, de prestația primarilor noștri din țară, a președinților de consilii județene, deci e o sumă de prestații, dar eu cred că merită acest partid să aibă un viitor raportat la trecutul lui și la obligațiile morale pe care le avem față de cei care au făcut lucruri majore pentru țara noastră, pentru cei care au făcut marea unire, pentru cei care au murit în închisori și pentru cei care lucrează zi de zi și care și-au pus obrazul pentru noi în satele și orașele din România”, a spus Ilie Bolojan, la Digi 24.

PNL a decis să formeze un guvern alături de PSD și UDMR, după ce președintele liberalilor, Florin Cîțu, a transmis, în urmă cu două luni că nu va negocia niciodată cu social-democrații cât timp va conduce partidul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ilie Bolojan