x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Ivan, apel la solidaritate în USL. “Răul făcut de Băsescu va fi eliminat în totalitate după alegerile din 2014!”

Cătălin Ivan, apel la solidaritate în USL. “Răul făcut de Băsescu va fi eliminat în totalitate după alegerile din 2014!”

de Cristinel C. Popa    |    17 Dec 2013   •   15:02
Cătălin Ivan, apel la solidaritate în USL. “Răul făcut de Băsescu va fi eliminat în totalitate după alegerile din 2014!”

“2014 este anul decisiv al despărţirii de regimul Băsescu. Cine înţelege asta, va lupta pentru menţinerea unităţii USL”, spune ieşeanul Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat. “Cine ţine cu adevărat la unitatea USL înţelege această miză uriaşă…Dacă 2012 a fost anul în care am redus dramatic puterea lui Traian Băsescu, reuşind să facem schimbări pozitive, 2014 este anul bătăliei finale cu un regim care distruge de nouă ani România. Recent, Traian Băsescu a făcut nouă ani de mandat. Românii văd singuri care este bilanţul acestui regim la vârful căruia se află preşedintele. Din fericire, din vara lui 2012 l-am putut bloca pe Băsescu să mai facă rău, dar răul nu va fi eliminat în totalitate decât după alegerile din 2014. Prin urmare, cine ţine cu adevărat la unitatea USL înţelege această miză uriaşă şi va face totul pentru a nu periclita viitorul Uniunii. Am încredere în USL şi am încredere în colegii liberali că nu vor abandona acest front”, a spus europarlamentarul Cătălin Ivan.


×
Subiecte în articol: catalin ivan USL solidaritate basescu