x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Alina Gorghiu despre măririle de salarii din 2016

Ce spune Alina Gorghiu despre măririle de salarii din 2016

30 Noi 2015   •   15:02
Ce spune Alina Gorghiu despre măririle de salarii din 2016

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, că în cazul în care deficitul bugetar nu se va menţine în limita de 3% anul viitor, nu va mai exista niciun fel de susţinere pentru măriri de salarii.

"Sunt doi actori în 2016, în materie de măriri de salarii. Odată Guvernul poate fi, dar slavă cerului că avem un guvern tehnocrat, ferit de tentaţia de a atrage voturi în campania electorală, şi Parlamentul. În Parlament, majoritatea nu ne aparţine în acest moment, din nefericire. Pentru a păstra deficitul de 3%, va trebui să nu facem derapaje. Orice mărire se va aplica anul viitor va face deficitul să sară de cei 3%. Ce a fost făcut pâna acum, a fost făcut. Ar trebui să tragem linie", a afirmat Gorghiu, într-un interviu la Digi 24.

Întrebată dacă din punctul de vedere al PNL, mărirea de 10% pentru bugetari a fost ultima majorare de salarii, Gorghiu a răspuns afirmativ. "Da, categoric. Dacă deficitul nu se va menţine în 3%, nu va mai exista niciun fel de susţinere de măriri de salarii în an electoral decât dacă vor exista fonduri", a mai spus copreşedintele PNL.  

Agerpres

×
Subiecte în articol: alina gorghiu