x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune liderul PNL despre Dragnea şi Tăriceanu

Ce spune liderul PNL despre Dragnea şi Tăriceanu

06 Mai 2018   •   19:10
Ce spune liderul PNL despre Dragnea şi Tăriceanu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei în sensul redefinirii familiei trebuie deblocată şi votată de Senat, iar un referendum pentru modificarea legii fundamentale poate fi organizat conform legislaţiei în vigoare.

 

"Domnii de la PSD-ALDE, în loc să facă mitinguri şi campanii pe tema asta, ar trebui să facă ceea ce trebuie, şi anume să nu mai blocheze, aşa cum blochează de şapte luni şi jumătate, proiectul de revizuire a Constituţiei, care este blocat în Senat. Ei sunt acei care deţin majoritatea, care hotărăsc ordinea de zi a Senatului şi de care depinde adoptarea proiectului de lege. Orice scuză legată de modificările la legea referendumului este penibilă, avem o lege în vigoare a referendumului. Faptul că există o tentativă a lor de modificare, prin care încearcă să îl scoată pe preşedinte din procedura de organizare a referendumului, nu le oferă nicio scuză pentru că au blocat acest proiect. Ultimii care pot să se prezinte în postura de susţinători ai familiei tradiţionale sunt domnii Dragnea şi Tăriceanu", a afirmat Orban duminică după Conferinţa filialei PNL Bucureşti.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, pe 16 aprilie, că social-democraţii vor organiza in luna mai un miting de amploare în Bucureşti pentru susţinerea familiei tradiţionale. AGERPRES

×