x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cezar Preda: Victor Ponta a prezentat 15 bazaconii

Cezar Preda: Victor Ponta a prezentat 15 bazaconii

08 Oct 2012   •   15:28
Cezar Preda: Victor Ponta a prezentat 15 bazaconii

Premierul Victor Ponta a enumerat, astăzi, o listă cu 15 "bombe cu ceas" ale guvernării PDL, printre care a amintit dezastrul de la TVR, Poşta Română, Hidroelectrica şi Oltchim, taxa auto care trebuie restituită şi situaţia lăsată în Educaţie. În replică, Prim-vicepreşedintele PDL, Cezat Preda, a calificat cele prezentate de Ponta drept bazaconii.

"În calitate de premier, Ponta ar fi trebuit să prezinte azi starea naţiunii, ori domnia sa n-a prezentat starea naţiunii, ci a prezentat 15 bazaconii", a afirmat Cezar Preda.

"În ceea ce priveşte Consiliul de Administraţie al TVR, o problemă extraordinar de fierbinte pe ordinea de zi, PDL a nominalizat candidaturile. Acestea sunt Radu Carp, Ada Mezeşan şi Stalomir. În privinţa comitetului de reglementare în cadril ANRE, PDL a nominalizat cele două propuneri Barbu Gheorghe şi Budulan Pompiliu", a continuat Preda.

"Victor Ponta, numind bombe cu cea nişte vorbe, a enumerate 15 aşa-zise probleme pe care le-a aruncat cu nepăsare, aş putea spune cu neruşinare, în curtea altcuiva. Când acuzi de corupţie diferite instituţii ale statului, aduci şi probele. Interesele clanului PSD sunt foarte mari. Ei au aşteptat enorm de mult să vină la putere să vină la putere şi să distrugă ce mai era de distrus. Mesajul PDL la inepţiile lui Ponta se referă la creşterea preţului la energie şi gaze. PDL a fixat un calendat cu FMI, de implementare a acestei liberalizări între 2015 şi 2019. Guvernul USL a adus la 1 septembrie această mărire. Nu are dreptul să arunce vina pe alte guverne pentru că incompetenţa îi aparţine în totalitate", a conchis liderul PDL.

×
Subiecte în articol: ponta bombe cu ceas cezar preda bazaconii