x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Propun să construim o platformă de dezvoltare a României cu idei de la oamenii obișnuiți

Ciolacu: Propun să construim o platformă de dezvoltare a României cu idei de la oamenii obișnuiți

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2024   •   20:17
Ciolacu: Propun să construim o platformă de dezvoltare a României cu idei de la oamenii obișnuiți
Sursa foto: Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunță lansarea unui proiect de consultare publică. Este vorba despre o platformă online numită România dorită. Vă propun să construim un program de dezvoltare a României cu idei de la oamenii obișnuiți, a explicat președintele PSD.

Marcel Ciolacu a făcut anunțul pe Facebook.

„Vă propun să construim un program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obișnuiți. Este momentul ca prioritățile reale ale românilor să se reflecte în acest plan pe baza căruia să administrăm țara în următorii patru ani. De aceea, lansăm această platformă prin care dorim să adunăm propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educație, muncă și mediu la economie, transport, agricultură și justiție. Scrie-ne și spune-ne cum vrei tu să schimbi România! Și cu cât vor fi mai multe mesaje și soluții, cu atât mai bun și legitim va fi acest Plan pentru România; un act care să respecte cu adevărat voința și interesele românilor”, a explicat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD ar putea fi candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale. Anunțul oficial ar putea să apară în această săptămână.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: ciolacu program oameni