x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloș critică numirea lui Neacșu la Secretariatul General al Guvernului

Cioloș critică numirea lui Neacșu la Secretariatul General al Guvernului

03 Dec 2021   •   12:00
Cioloș critică numirea lui Neacșu la Secretariatul General al Guvernului

Liderul USR, Dacian Cioloș, critică numirea lui Marian Neacșu în funcția de secretar general al Guvernului: „Liniștea peneliștilor se plătește cu funcții pentru penali”.

Președintele USR, Dacian Cioloș a criticat numirea lui Marian Neacșu în funcția de secretar geeral al Guvernului pentru că este condamnat penal pentru conflict de interese.

„Conflictul de interese este furt și înșelare a încrederii cetățenilor în stat și în exponenții săi, domnule Ciolacu! Domnul Marian Neacșu, pe care îl apărați în felul acesta pentru a-l putea planta la Secretariatul General al Guvernului, este condamnat penal”, scrie pe Facebook Dacian Cioloș.

El îi critică și pe liberali.

„Aș vrea să știu și ce crede noul premier care va conduce un guvern cu un secretar general condamnat penal exact pentru înșelarea încrederii cetățenilor în capacitatea lui de a-i reprezenta în stat. (...) Nu am văzut niciun semn de la PNL că ar fi deranjat de numirea Laurei Vicol la președinția Comisiei juridice din Parlament și cred că aceeași tăcere asurzitoare va însoți și numirea lui Marian Neacșu la conducerea Secretariatului General. Liniștea peneliștilor se plătește cu funcții pentru penali”, încheie liderul USR.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dacian ciolos