x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Condiția pusă de Ciolacu pentru ca Ciucă să rămână premier în locul lui

Condiția pusă de Ciolacu pentru ca Ciucă să rămână premier în locul lui

16 Dec 2021   •   07:58
Condiția pusă de Ciolacu pentru ca Ciucă să rămână premier în locul lui
Sursa foto: Lucian Alecu

Dacă într-un an și jumătate, cât este mandatul de premier al lui Nicolae Ciucă în coaliția PSD - PNL - UDMR, România devine noul Dubai, Marcel Ciolacu nu ar avea nimic împotrivă să îl lase pe Ciucă prim-ministru în locul lui.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că Nicolae Ciucă este „un om capabil”.

„Domnul Ciucă, din punctul meu de vedere, este un om capabil, un om care înțelege exact în ce s-a aruncat și un om foarte responsabil. Și sunt ferm convins că va avea un mandat bun de prim-ministru”, a spus Ciolacu, la România TV.

Întrebat de ce l-ar schimba Ciolacu pe Ciucă peste un și jumătate, dacă premierul PNL ar face din România noul Dubai, liderul PSD a spus că în aceste condiții îl va lăsa pe actualul premier în locul său.

„Categoric îl voi lăsa pe domnul Ciucă să fie în continuare prim-ministru dacă ajunge la asemenea performanțe. Asta înseamnă maturitate politică între oameni normali, niște patrioți, care iau niște decizii normale. Dar o coaliție funcționează pe baza unui acord politic”, a mai spus Ciolacu.

Acordul dintre PSD, PNL și UDMR prevede ca perioada de 3 ani până la alegerile guvernamentale va fi împărțită între PNL și PSD, care vor da premier câte 1 an și jumătate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu