x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Constantin Simirad, exclus din PSD

Constantin Simirad, exclus din PSD

11 Sep 2009   •   00:00

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, a fost exclus, vineri, din PSD, în urma deciziei Biroului Permenent

Vicepreşedintele PSD Iaşi, Constantin Adăscăliţei, a motivat decizia excluderii din partid a lui Constantin Simirad prin atitudinea acestuia din ultima perioadă şi din cauza indisciplinei acestuia.

Joi seară, liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, declarase că va propune conducerii filialei excluderea din partid a lui Simirad, după anunţul acestuia de a-l susţine pe Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale.

Nichita a mai spus că PSD nu-şi poate permite ca de dragul câştigării şefiei Consiliului Judeţean Iaşi să creeze o confuzie în rândul electoratului.

Joi după-amiază, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur anunţase, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, membru PSD, se va ocupa, alături de el, de coordonarea campaniei prezidenţiale a lui Traian Băsescu pe toată zona Moldovei, potrivit Mediafax.

Social-democratul Constantin Simirad anunţase la, sfârşitul săptămânii trecute, că îl va susţine pe Traian Băsescu în campania prezidenţială, dacă acesta va candida, făcând totodată apel la colegii din PSD Iaşi să-i urmeze exemplul.

În legătură cu excluderea sa din PSD, Constantin Simirad a declarat, pentru Antena3, că "este o decizie firesacă". "Era normal să se întâmple asta pentru că eu sprijin pe altcineva în campania electorală. Remuşcări trebuie să aibă cei care m-au adus în această postură. Adică cei de la PSD Iasi", a mai spus preşedintele CJ Iaşi.


×
Subiecte în articol: politic demitere simirad