x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu, despre candidatura lui Tăriceanu la preşedinţie: "Asta este viaţa politică, fiecare ia de unde poate"

Antonescu, despre candidatura lui Tăriceanu la preşedinţie: "Asta este viaţa politică, fiecare ia de unde poate"

26 Feb 2014   •   23:19
Antonescu, despre candidatura lui Tăriceanu la preşedinţie: "Asta este viaţa politică, fiecare ia de unde poate"
Sursa foto: Antonescu, despre candidatura lui Tăriceanu la preşedinţie: "Asta este viaţa politică, fiecare ia de unde poate"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut miercuri că fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu este posibil să ia din voturile sale în cazul în care va candida la alegerile prezidenţiale, arătând că acest scrutin este o competiţie deschisă.

"Aceasta este viaţa politică, democratică. Nu este niciun fel de problemă în sensul acesta. Până la urmă atâta vreme când slavă Domnului nu am ajuns ca la Preşedinţie să avem votul acesta absurd într-un singur tur pe care îl avem consilii judeţene şi la primari, competiţia este deschisă şi fiecare ia de unde se poate', a arătat liderul PNL.

El a afirmat că Tăriceanu are nişte calităţi sau ceva ce ar putea fi calităţi pentru PSD, dar nu are niciun fel de dubiu în legătură cu faptul că PSD nu-l va susţine nici măcar pe Călin Popescu-Tăriceanu la Preşedinţie.

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri seară că este interesat de o candidatură pentru prezidenţiale. El a mai spus că joi va anunţa crearea unei noi formaţiuni politice liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal.

×