x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna: Delegații la Congresul USR PLUS nevaccinați, nu vor participa la congres

Dan Barna: Delegații la Congresul USR PLUS nevaccinați, nu vor participa la congres

26 Iul 2021   •   15:45
Dan Barna: Delegații la Congresul USR PLUS nevaccinați, nu vor participa la congres

Dan Barna spune că delegații la Congresul USR PLUS de la începutul lunii octombrie care nu sunt vaccinați, nu vor putea vota și vor fi înlocuiți de supleanți.

„Este o decizie a Biroului Național foarte clară: participanții la Comitetul Politic din 28 august și la congresul din 2-3 octombrie trebuie să fie vaccinați. Toți. Delegații care nu sunt vaccinați, nu vor participa la congres”, a spua Dan Barna.

Întrebat dacă aceștia vor putea vota online, liderul USR PLUS a răspuns: „Nu. Mu vor vota, vor fi înlocuiți de supleanți care vor fi vaccinați”.

Vicepremierul a declarat că orice măsuri care ar putea fi necesare dacă incidența cazurilor de Covid crește se referă la persoanele care nu s-au vaccinat, „ceilalți nu vor avea niciun fel de problemă”.

„Mesajul USR PLUS e foarte clar: România poate să treacă peste această poveste pandemică care chinuie planeta doar vaccindu-ne. Este o poziție asumată și vom rămâne consecvenți pe acest mesaj, independent de multele reproșuri și supărări”, a mai afirmat liderul USR PLUS.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Dan Barna usr plus vaccinat nevaccinat