x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dancă: Îi somăm pe membrii Comisiei de buget-finanţe din Senat să dea raport negativ la OUG 114

Dancă: Îi somăm pe membrii Comisiei de buget-finanţe din Senat să dea raport negativ la OUG 114

17 Feb 2019   •   17:00
Dancă: Îi somăm pe membrii Comisiei de buget-finanţe din Senat să dea raport negativ la OUG 114

PNL cere membrilor Comisiei de buget-finanţe din Senat să trimită în plen un raport negativ în cazul legii de adoptare a OUG 114/2018, pentru a opri "dezastrul economic", a declarat purtătorul de cuvânt al partidului, Ionel Dancă.

"Săptămâna viitoare, marţi, la ora 11,00, este o oră esenţială pentru economia României. Comisia de buget-finanţe din Senat trebuie să dea raportul final la Ordonanţa 114, o ordonanţă criminală pentru economie a Guvernului PSD - ALDE. Comisia de buget-finanţe din Senatul României, fiind o comisie de raport, este esenţial ca acest raport să fie negativ pentru a opri dezastrul economic provocat de Ordonanţa 114 a Guvernului Dragnea - Dăncilă. (...) Îi somăm public pe membrii Comisiei de buget-finanţe din Senatul României să trimită în plen un raport negativ pentru Legea de adoptare a Ordonanţei 114/2018", a scris duminică Ionel Dancă, pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PNL îi menţionează şi pe parlamentarii Puterii, membri ai comisiei, care pot opri OUG 114: Viorel Arcaş (PSD), Ştefan Mihu (PSD), Victorel Lupu (PSD), Ilie Niţă (ALDE), Roxana Piţurcă (PSD), Aurel Soporan (PSD), Tanczos Barna (UDMR), Eugen Teodorovici (PSD) şi cere electoratului acestora să se implice pentru stoparea actului normativ.

"Trimiteţi un e-mail sau un sms la parlamentarii PSD - ALDE - UDMR care fac parte din Comisia de buget-finanţe din Senat pentru a adopta un raport negativ în ceea ce priveşte OUG 114/2018 cu mesajul #OpriţiOUG114. Înţelegeţi o dată pentru totdeauna că OUG 114 bagă economia în faliment şi opriţi dricul pe care aţi aşezat România!", a precizat Dancă.

Totodată, liberalul critică faptul că Liviu Dragnea, Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici, Călin Popescu-Tăriceanu şi Kelemen Hunor "nu vor să înţeleagă cât de nocivă este Ordonanţa 114 pentru economie şi pentru nivelul de trai al tuturor românilor".

"Groparii economiei româneşti - Dragnea, Vâlcov, Teodorovici, Tăriceanu şi Hunor - se fac că nu văd cum firmele din energie, telecomunicaţii, Internet, bănci şi pensii private sunt înnebunite de prevederile OUG 114, iar ei nu fac nimic pentru a opri acest măcel asupra companiilor. (...) Supra-taxarea acestor companii o vom plăti cu toţii prin facturi mai mari la gaze, energie electrică, carburanţi, telefon şi Internet, rate mai mari la bancă şi scumpiri în lanţ la alimente şi bunuri de larg consum", a arătat Dancă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ionel Dancă