x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Demisii pe bandă rulantă în PNL.O organizație se dizolvă și merge alături de partidul lui Orban

Demisii pe bandă rulantă în PNL.O organizație se dizolvă și merge alături de partidul lui Orban

26 Noi 2021   •   20:11
Demisii pe bandă rulantă în PNL.O organizație se dizolvă și merge alături de partidul lui Orban

Organizația PNL Săliștea de Sus, din Maramureș, este prima organizație PNL din țară care se dizolvă și pleacă aproape în totalitate alături de Ludovic Orban, afirmă Cristian Opriș, fostul lider, care a spus că majoritatea membrilor filialei au demisionat din PNL.

„Astăzi, 26 noiembrie 2021, împreună cu majoritatea membrilor din organizația PNL din orașul Săliştea de Sus, Maramureș, am demisionat din PNL, dizolvând organizația. Suntem prima organizație PNL din țară care se dizolvă și pleacă aproape în totalitate alături de Ludovic Orban într-un proiect liberal autentic pentru a nu trăda încrederea cetățenilor care ne-au susținut”, scrie pe Facebook Cristian Opriș.

El precizează că a demisionat și din funcția de consilier local al orașului, funcție pe care o ocupa în urma alegerilor locale din 2020, când a fost cel mai tânăr candidat la primăria unui oraș din România.

„Am luat această hotărâre din considerente morale. Deciziile conducerii PNL de după 25 septembrie, precum și acțiunile președintelui PNL Maramureș, atât înainte de 25 septembrie, prin radierea tuturor potențialilor delegați la congres care nu ar fi votat cu Florin Cîțu, cât și după, prin susținerea și votarea acestui guvern al trădării, în forurile de conducere ale partidului, au săvârșit grave acte de trădare ale cetățenilor români care ne-au acordat încredere, cât și ale tuturor membrilor PNL. Prin aceste demisii, ne eliberăm de toate obligațiile de a respecta deciziile inepte ale conducerii PNL și ale președintelui PNL Maramureș și ne cerem scuze în fața tuturor cetățenilor din județ și din localitate, pe care i-am convins să-l voteze atât pe el la președinția Consiliului Județean Maramureș, cât și lista de candidați ai PNL la alegerile parlamentare. Nu suntem toți la fel”, încheie Cristian Opriș.

(sursa: Mediafax)

×