x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică DEZVĂLUIRI din şedinţa PSD: Marian Vanghelie s-a umilit să nu fie dat afară din partid

DEZVĂLUIRI din şedinţa PSD: Marian Vanghelie s-a umilit să nu fie dat afară din partid

28 Noi 2014   •   14:47
DEZVĂLUIRI din şedinţa PSD: Marian Vanghelie s-a umilit să nu fie dat afară din partid

Conform unor surse din PSD, citate de stiripesurse.ro, motivul real care a dus la excluderea lui Marian Vanghelie este reprezentat de faptul că Vanghelie pregatea debarcarea de la șefia partidului a lui Victor Ponta

Discuția a fost deschisă de Victor Ponta care a povestit că s-a întâlnit și a discutat cu Marian Vanghelie de mai multe ori decât cu orice alt lider al partidului, și că nu se mai poate continua cu el.
"Victor a spus ca nu reusesc sa se inteleaga, efectiv nu au cum sa mearga pe aceeasi linie, e o chestie mai veche de incompatibilitate intre ei doi. S-au intalnit, au vorbit, dar nu se poate face nimic", au declarat sursele social-democrate pentru stiripesurse.ro.

Au urmat acuzațiile, conform cărora Vanghelie intenționa o lovitură în urma căreia să preia conducerea PSD alături de Mircea Geoană.
"Tot ciocănea în partid, a sunat toți președinții, să facă, să dreagă, s-a dus pe la unii să le spună că Geoană e bun. N-avea cum să zică de el, că cine dracu' îl punea pe maimuțoiul ăsta?

Oamenii au spus în ședință:
- Da domn’e, ne-ai sunat, ne-ai zis ca ăsta (Victor Ponta - N.R.) e prost. Hai dă-o-ncolo, dă-o dracului că ne e rușine, termină și du-te!'. Penibil moment, penibil a fost", au povestit sursele citate.

Vanghelie a făcut se pare tot ce i-a fost la îndemână să prevină excluderea din partid, cei prezenți relatând stiripesurse.ro că timp de trei sferturi de oră s-a rugat să nu fie dat afară.
"N-am văzut în viața mea un om să se umilească mai mult ca Vanghelie. 45 de minute a spus 'Domn'e, vă rog eu, domn'e, dar de ce ma dați afară? Domn'e, dar vă rog eu, domn'e, dar eu am muncit 25 de ani… Daca i s-ar fi zis să stea în genunchi, stătea în genunchi", au mai spus sursele din PSD.

"Dincolo de reproșurile oficiale, care sunt subțiri de tot, sunt alte lucruri în spate, care au stat la baza excluderii, alte informații, tot partidul le știa, ei doi (Marian Vanghelie și Mircea Geoana - N.R.) încercau de mai de mult timp, să revină într-un moment propice", au mai declarat sursele social-democrate.

×