x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dorinel Ursărescu (PNL): Nu vom vota în Parlament o funcţie de vicepremier pentru Partidul Conservator

Dorinel Ursărescu (PNL): Nu vom vota în Parlament o funcţie de vicepremier pentru Partidul Conservator

de Agerpres    |    13 Feb 2014   •   15:39
Dorinel Ursărescu (PNL): Nu vom vota în Parlament o funcţie de vicepremier pentru Partidul Conservator

PNL nu va susţine în Parlament o eventuală propunere de înfiinţare a unui post de vicepremier pentru Partidul Conservator, a declarat deputatul Dorinel Ursărescu, preşedintele PNL Neamţ..

Acesta crede, însă, că tensiunile din cadrul USL se vor stinge, iar liderii uniunii vor ajunge la un consens.

"Odată cu remanierea se vrea şi modificarea structurii guvernului, asta presupune consensul tuturor forţelor politice din USL. Mărul discordiei este funcţia de vicepremier care este oferită Partidului Conservator. Conservatorii au făcut parte alături de PNL din Alianţa de Centru Dreapta şi nu au avut funcţie de premier. Acum, în Uniunea Social Democrată (USD), Partidul Conservator trebuie recompensat cu o funcţie de vicepremier. Lucrurile sunt forţate şi tendenţioase. Poziţia PNL este deocamdată să nu susţină în Parlament propunerea de acordare a unei funcţii de vicepremier Partidului Conservator", a spus deputatul Dorinel Ursărescu.

Preşedintele PNL Neamţ a adăugat că, deşi nu s-a ajuns la o soluţie definitivă, "lucrurile importante s-au clarificat".

"Poziţia PNL este pentru a continua guvernarea. Pentru micile detalii, de asta avem lideri", a declarat liderul PNL Neamţ. 

×
Subiecte în articol: dorniel ursarescu pnl tensiuni usl