x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Băsescu, un nou atac dur la adresa lui Stolojan. Nici Raluca Turcan nu a fost ocolită

Elena Băsescu, un nou atac dur la adresa lui Stolojan. Nici Raluca Turcan nu a fost ocolită

12 Apr 2014   •   18:20
 Elena Băsescu, un nou atac dur la adresa lui Stolojan. Nici Raluca Turcan nu a fost ocolită

Europarlamentarul Elena Băsescu s-a lăudat azi, la Sibiu, că este cel mai activ europarlamentar român, atacându-şi foştii colegi din PDL, printre care europarlamentarul Theodor Stolojan, despre care a spus că trebuie ajutat să se pensioneze.

'Doresc să vă spun şi dumneavoastră că sunt cel mai activ europarlamentar român şi asta conform clasamentelor Parlamentului European, asta în ciuda atacurilor colegilor din PDL. (...) Am cel mai mare număr de rapoarte, intervenţii în plen, rezoluţii, amendamente şi mă situez pe locul 15 în clasamentul tuturor europarlamentarilor, pe locul 15 din cei 766 ', a spus Elena Băsescu.

Aceasta a repetat faptul că ea consideră că fostul ei partid PDL a devenit 'un partid anti-Băsescu'. În opinia Elenei Băsescu, europarlamentarul Theodor Stolojan 'reprezintă, alături de ceilalţi colegi de pe lista PDL, trecutul politic, trecutul comunist şi e bine să nu îl mai deranjăm, aşa cum ne-a şi solicitat, să îl ajutăm să se pensioneze mai repede de la PE.'

 EBA, atac sub centură la Stolojan: "Îşi mai doreşte un loc călduţ în PE alături de o companie tânără care-l revitalizează şi pe dânsul"

Europarlamentarul Elena Băsescu a criticat-o cu acest prilej şi pe Raluca Turcan, liderul filialei PDL Sibiu, despre care susţine că i-ar fi desfiinţat cabinetul de europarlamentar, deşi ea plăteşte asistenţi din banii de la PE.

'Eu nu ştiu dacă am avut cabinet de europarlamentar sau încă îl mai am, în condiţiile în care eu încă plătesc asistenţi din banii de la PE. (...) Am înţeles că doamna Raluca Turcan a desfiinţat cabinetul de europarlamentar', a arătat Elena Băsescu.

Aceasta a ţinut să precizeze că pe lista PMP nu sunt 'neveste disperate, nici cărătorii dânselor de genţi'.

Elena Băsescu, Elena Udrea, Cristian Preda, Teodor Baconschi şi lideri locali ai PMP sunt prezenţi sâmbătă, într-un hotel din Sibiu, la lansarea candidaţilor proprii la europarlamentare. În sală se află şi autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioabă, cu care PMP va face un protocol, prin care noua formaţiune Partidul Alianţa Democrată a Romilor, condus de Cioabă, va asigura susţinere la europarlamentare şi prezidenţiale. (Agerpres)

×
Subiecte în articol: elena basescu stolojan eba turcan