x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea, cu pieptul la înaintare

Elena Udrea, cu pieptul la înaintare

de Georgiana Ionita    |    24 Oct 2016   •   17:30
Elena Udrea, cu pieptul la înaintare

Proaspăta studentă la Teologie, Elena Udrea a rupt gura târgului în weekend făcându-și apariția la nunta fiului lui Silviu Prigoană într-o rochie argintie cu paiete care îi lăsa bustul generos la vedere, spre deliciul audienței. Nașa onorifică a tinerilor însurăței nu și-a etalat la petrecere doar ținuta extravagantă, ci și pe noul logodnic, manechinul Adrian Alexandrov.

Fostul ministru al Turismului ar fi trebuit să îi cunune pe Honorius Prigoană și aleasa sa Corina, dar pentru că nu este căsătorită, Udrea s-a mulțumit cu titulatura de nașă onorifică, plus că a ținut buchetul și lumânarea. Deși a negat că ar avea o relație amoroasă cu manechinul Adrian Alexandrov, celebra blondă a venit la brațul tânărului amorez, despre care apropiații spun că deja i-ar fi pus pe deget inelul de logodnă.

Pretendentul la locul lăsat liber de Dorin Cocoș este un adevărat Adonis contemporan.

Fotomodel de meserie, Adrian a lucrat o perioadă în Dubai, a fost steward, a cochetat cu televiziunea, iar în prezent se ocupă de afaceri imobiliare. Dacă la ceremonia religioasă Udrea a ales o rochie roz mai decentă, la petrecere “studenta” a îmbracat o rochie care-i acoperea prea puțin bustul și care a stârnit reacții diverse în rândul internauților. “Cam vulgar pentru vârsta ei, trebuie să avem puțină demnitate, mai ales că este o persoană cunoscută, doar nu este de talia Simonei Senzual”, “Rochia ea în sine e frumoasă, dar cineva spunea odata că fiecare rochie are clientul ei”, i-au comentat fanii pe Facebook.

700 de ani cu suspendare

Tot în weekend, Elena Udrea a picat la lecția de istorie. Blonda a fost taxată pe internet după ce l-a confundat pe Attila Hunul cu Ginghis Han. “După zeci de ore de seminarii de istorie recentă la DNA, bine că nu i-am confundat pe Coldea cu Kovesi. Amândoi au avut acelaşi nărav. Dacă nu apucă procurorii să se autosesizeze în speţa cu Ginghis Han, înseamnă că am scăpat uşor. Doar vreo 700 de ani cu suspendare. Bine că n-am spus că Dieta de la Augsburg a fost o cură de slăbire în grup”, s-a apărat Udrea într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Adrian Alexandrov Elena Udrea