x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea respinge acuzaţia de viol din partea lui MRU

Elena Udrea respinge acuzaţia de viol din partea lui MRU

12 Apr 2014   •   20:48
 Elena Udrea respinge acuzaţia de viol din partea lui MRU

Deputatul Elena Udrea respinge acuzaţia de 'viol politic' adusă de liderul Forţei Civice (FC), Mihai-Răzvan Ungureanu, care a spus că a refuzat oferta Mişcării Populare de 'fuziune prin absorbţie'.

Întrebată azi la Sibiu cum comentează acuzaţia de 'viol politic' adusă PMP, Elena Udrea a răspuns: 'La viol nu ne pricepem, dacă se pricepe domnul Ungureanu, vă spune dânsul. Noi credem şi am crezut tot timpul că este nevoie de unitate în zona aceasta de centru-dreapta a politicii româneşti. (...) Ar fi fost o idee şi ar fi fost nemaipomenit dacă ideea aceasta reuşea, să se facă o fuziune între Mişcarea Populară, Forţa Civică, celelalte partide de centru-dreapta, nu s-a putut din cauza, uitaţi, unora ca domnul Ungureanu'.

Elena Udrea îi consideră 'orgolioşi' pe M.R. Ungureanu, pe prim-vicepreşedintele PNL, primarul Klaus Iohannis, şi preşedintele PSD, premierul Victor Ponta. În opinia sa, Klaus Iohannis e mai orgolios decât Victor Ponta. 

Senatorul Mihai-Răzvan Ungureanu a anunţat sâmbătă, la Sibiu, că Mişcarea Populară, PDL şi PNŢCD au dorit 'fuziunea prin absorbţie' a Forţei Civice, lucru pe care îl consideră de neacceptat. (Agerpres)

×
Subiecte în articol: elena udrea viol MRU viol