x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elevul care şi-a înjunghiat un coleg a fost arestat preventiv

Elevul care şi-a înjunghiat un coleg a fost arestat preventiv

de Mara Raducanu    |    09 Mai 2011   •   18:23
Elevul în vârstă de 16 ani de la Liceul Teologic Huşi, care şi-a înjunghiat cu un cuţit un coleg de cameră, a fost arestat preventiv pentru 19 zile, de magistraţii Tribunalului Vaslui, pentru tentativă de omor. La propunerea procurorului de caz, magistraţii Tribunalului Vaslui au emis mandat de arestare preventivă pentru 19 zile pe numele lui Bogdan Venin, elevul în vârstă de 16 ani care, în cursul serii de duminică i-a înfipt un cuţit în spate unui coleg de cameră din internatul unde erau cazaţi cei doi.

Tot în acelaşi caz, au fost audiaţi, în noaptea de duminică spre luni şi patru colegi de cameră ai celor doi elevi, toţi în calitate de martori ai incidentului. Un adolescent în vârstă de 18 ani, elev în clasa a XI-a la Seminarul Teologic Huşi, a ajuns în stare gravă la spital, cu un plămân perforat, după ce a fost înjunghiat de către un coleg de cameră din internatul unde erau cazaţi cei doi.

Elevul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Municipal Huşi, unde medicii au constatat că victimei i-a fost secţionat plămânul drept. Medicii au decis transferarea pacientului la Spitalul de Pneumoftiziologie Iaşi, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Medicul de gardă de la Spitalul Municipal Huşi, Cristian Lelicescu a afirmat că pacientul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, elevul spunând că a consumat o bere înainte de conflict. Incidentul s-a petrecut după ce tinerii au băut împreună şi a fost anunţat la 112 de un angajat al internatului.



×