x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eurocandidatul PDL T.R. Ungureanu: "Udrea şi la gară!"

Eurocandidatul PDL T.R. Ungureanu: "Udrea şi la gară!"

de Agerpres    |    16 Mai 2014   •   21:57
Eurocandidatul PDL T.R. Ungureanu: "Udrea şi la gară!"

Eurocandidatul PDL Traian Răzvan Ungureanu a lansat vineri, la Tulcea, sloganul "Udrea şi la gară!", transmiţându-le membrilor PMP că democrat-liberalii nu vor face pact cu partidul care are o înţelegere cu liderul PSD, Victor Ponta.

În timpul discursului susţinut în Piaţa Civică din municipiului Tulcea, eurocandidatul democrat-liberal i-a animat pe tulcenii care huiduiau atunci când el i-a întrebat ce ar spune dacă în faţa lor ar fi liderul PSD, Victor Ponta.

"Mai există în calea noastră PMP, Partidul Mişcarea Paraşutiştilor, cred că înseamnă. Şi nu-i luăm în seamă, pentru că sunt o caricatură. Au lansat un slogan, dar trebuie spus un lucru, noi nu facem un pact cu cei care au o înţelegere cu Victor Ponta. Iar de-i vorba de reîntâlnire, două vorbe vă mai spun - Udrea şi la gară!", a afirmat Traian Ungureanu.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a prezentat echipa partidului care doreşte să reprezinte România în Parlamentul European, susţinând că aceasta este 'cea mai performantă, cea mai harnică şi cea mai profesionistă'.

"Colegii noştri au produs 60 de rapoarte în ultimii ani, iar ceilalţi 36. Puteţi verifica online", a spus Vasile Blaga.

Eurocandidatul PDL Theodor Stolojan a criticat în discursul său celelalte partide care nu au o platformă electorală pentru această campanie.

Candidatul tulcean la PE Victor Georgescu, unul dintre cei mai tineri eurocandidaţi democrat-liberali, a afirmat că .
face parte din generaţia 'cea mai afectată de nivelul de corupţie din România'.

"Eu cred într-o Românie fără politicieni corupţi, într-o Românie în care antreprenorii pot crea locuri de muncă. Merităm un viitor al regulilor, al moralei, un viitor al onoarei, un viitor european al României", a declarat Victor Georgescu.

În timpul discursurilor susţinute în Piaţa Civică, un florar a urcat pe scenă pentru a-i oferi un ghiveci cu flori eurocandidatului Theodor Stolojan, iar o bătrână s-a apropiat foarte mult de scenă pentru a le trimite bezele eurocandidaţilor.

La sfârşitul evenimentului, preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Constantin Hogea, şi-a exprimat regretul că, cel mai probabil din cauza unor condiţii meteorologice, cele 3.000 de baloane portocalii nu au mai putut fi aruncate în Piaţa Civică în timpul manifestării.

Mesajele electorale din centrul oraşului au fost rostite în faţa câtorva sute de alegători, după un miting electoral la care au participat, potrivit organizatorilor, circa 1.500 de membri şi simpatizanţi PDL.

Vasile Blaga, Theodor Stolojan şi Traian Ungureanu au participat vineri dimineaţă, la Măcin, la o acţiune electorală, ei având în municipiul Tulcea şi o întâlnire cu pensionarii din judeţ. Mitingul electoral din oraş a fost urmat de o şedinţă de partid. 

×
Subiecte în articol: traian razvan ungureanu Elena Udrea