x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea intră în cursa electorală:Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună

Firea intră în cursa electorală:Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună

de Redacția Jurnalul    |    23 Apr 2024   •   12:23
Firea intră în cursa electorală:Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună
Sursa foto: FB Gabriela Firea

Gabriela Firea și-a anunțat intrarea în cursa electorală. Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, a transmis, marți, Firea. Coaliția PSD-PNL a decis să retragă candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu și propune candidați separați la Primăria Capitalei.

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, a fost mesajul Gabrielei Firea.

Candidatura a fost anunțată de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ! Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!”, a spus Marcel Ciolacu.

El i-a mulțumit lui Cătălin Cîrstoiu „pentru tot efortul depus în această perioadă”.

„De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a transmis, pe Facebook, liderul social-democrat.

Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD și Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

 

×