x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Dreapta reunită nu are un plan pentru ieșirea din criza epidemiologică

Firea: Dreapta reunită nu are un plan pentru ieșirea din criza epidemiologică

11 Dec 2020   •   13:31
Firea: Dreapta reunită nu are un plan pentru ieșirea din criza epidemiologică
Sursa foto: PSD

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, susține că Klaus Iohannis și „noul CRD” i-au abandonat pe oameni în ghearele pandemiei și nu fac altceva decât să împartă ministere. De asemenea, ea spune că „noul CDR” nu are un plan pentru ieșirea din criza epidemiologică.

„Atitudinea nedemocratică a președintelui și deciziile neconstituționale privind formarea noului guvern aruncă Dreapta ReUnită în într-o goană sinistră de feliere a ciolanului, în timp ce românii mor sau se îmbolnăvesc cu miile. Klaus Iohannis și i-au abandonat pe oameni în ghearele pandemiei și nu fac altceva decât să împartă ministere, să facă propuneri de premieri și de miniștri și să lipească cât mai mulți politruci de câte o sinecură”, a scris Gabriela Firea vineri pe Facebook.

Ea susține că noul CDR nu are un plan pentru ieșirea din criza epidemiologică.

„În acest moment, nu există un program de guvernarea al , nu există un plan al noului CDR pentru ieșirea din criza epidemiologică, nu există un program pe educație, nu există un program pe sănătate, nu există o perspectivă privind măsurile de relansare economică. Dincolo de lupta pe ciolan dintre PNL, USR și UDMR, există doar certitudinea că un guvern al Dreptei va lua măsuri de austeritate, va desființa mii de locuri de muncă, va crește fiscalitatea și va bloca majorarea salariilor, a pensiilor detalii și a indemnizațiilor pentru copii”, a mai scris liderul social-democrat pe rețeaua de socializare.

×
Subiecte în articol: gabriela firea