x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: Niciodată locurile de joacă ale copiilor nu au arătat în felul în care sunt acum

Gabriela Firea: Niciodată locurile de joacă ale copiilor nu au arătat în felul în care sunt acum

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2024   •   20:08
Gabriela Firea: Niciodată locurile de joacă ale copiilor nu au arătat în felul în care sunt acum
Sursa foto: FB Gabriela Firea

„Niciodată locurile de joacă ale copiilor nu au arătat în felul în care sunt acum”, spune Gabriela Firea, care este de părere că Nicușor Dan a a făcut „un abuz de putere”.

Întrebată, joi seara, la Antena 3 CNN, de ce e atât de greu să fie reabilitate parcurile din București și dacă este vorba despre o problemă costisitoare, Firea a răspuns: „sub nicio formă și acesta a fost cel mai mare neajuns”.

În ultimii 4 ani nu s-a făcut nici măcar întreținerea parcurilor, a adăugat Firea.

„Dacă eu aș fi lucrat fără autorizație de construire în Cișmigiu, care este și monument istoric, vreau să vă spun, vă garantez, că se legau cu lanțurile de gardurile de la Cișmigiu, veneau în fața primăriei (...) și nu m-ar fi lăsat să fac nimic, dar domniilor lor li se permite orice”, a afirmat Firea, spunând că aleile din Herăstrău nu au fost niciodată atât de sparte și atât de degradate.

„Locurile de joacă ale copiilor nu au arătat în felul în care sunt acum”, a spus Firea.

Gabriela Firea este de părere că edilul trebuia, în primul rând, să aibă grijă de lucrările existente în parcuri: „Nu poți să vii să faci procese. Eu am adus aici dosarele cu toate procesele pe care le-a pierdut domnul Nicușor Dan. Dumnealui spune că a câștigat. Nu, a pierdut! (...) În calitate de ONG-ist a făcut plângeri și dumnealui în calitate de primar a făcut un abuz de putere care poate fi considerat abuz în serviciu dacă cineva depune plângere și a interzis direcției juridice și avocaților care au contracte cu primăria să apere municipalitatea. Nicio instanță nu a intrat”.

„Eu nu cred că un om care dorește în București să avem dezvoltare, modernizare, creșe, grădinițe, parcuri curate și bine amenajate, fluidizarea traficului prin aceste supralărgiri de bulevarde, poduri, pasaje poate să fie de acord cu acest stil de management care blochează orice proiect de modernizare și de dezvoltare”, a conchis Firea.

 

×
Subiecte în articol: firea parcuri copii bucuresti