x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Driga, candidatul umaniștilor pentru Primăria Călărași. PPUSL urmează să anunțe candidații pentru Capitală

Florin Driga, candidatul umaniștilor pentru Primăria Călărași. PPUSL urmează să anunțe candidații pentru Capitală

de Ion Alexandru    |    17 Mar 2020   •   08:40
Florin Driga, candidatul umaniștilor pentru Primăria Călărași. PPUSL urmează să anunțe candidații pentru Capitală

Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) l-a desemnat, ieri, pe Florin Driga (FOTO) pentru a candida la funcția de primar al municipiului Călărași. Umanistul provine din mediul priovat și își propune să își pună în slujba comunității experiența și priceperea într-un oraș unde, conform propriei sale percepții, oferta politică este una foarte redusă.

“Era nevoie să aducem un suflu nou, oameni noi și – de ce nu? – speranțe noi”, precizează Florin Driga. Printre prioritășile proiectului său de candidat la Priămria Călărași, acesta arată că o problemă absolut necesar a fi rezolvată este crearea de locuri de muncă, prin atragerea investițiilor, dar și printr-o absorbție cât mai mare a fonduroilor europene.

Florin Driga, în calitatea sa de antreprenor cu experiență, arată că, odată ce ai demonstrate că ești un bun administrator al propriilor bani, aceleași principii pot fi aplicate și în administrația locală, având drept rezultat cheltuirea eficientă a banilor publici, în folosul cetățenilor.

Partudul Puterii Umaniste (Social-Liberal) a desemnat, în săptămânile trecutre, o parte din candidații acestei formațiuni politice pentru alegerile locale din acest an și, prin intermediul unui comunicat de presă, precizează că, în perioada imediat următoare, vor fi făcute publice numele candidaților care vor intra în cursa electorală în București.

×
Subiecte în articol: Florin Driga