x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală orice s-ar întâmpla

Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală orice s-ar întâmpla

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2023   •   05:45
Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală orice s-ar întâmpla
Sursa foto: FB Gabriela Firea

Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală orice s-ar întâmpla, declară președintele PSD, Marcel Ciolacu. Despre Nicușor Dan, președintele PSD spune că a înțeles că e un om „foarte inteligent”, dar „administrația nu e la îndemâna oricui”.

„La Capitală PSD are candidat. Se numește Gabriela Firea, indiferent câte breaking news-uri ar fi”, a spus Ciolacu, luni seara, la România TV.

Președintele PSD a spus despre Gabriela Firea că nu a avut minister și este printre primii miniștri care și-au trecut deja proiectele prin Parlament.

„Gabriela Firea este candidatul PSD, orice s-ar întâmpla, la Primăria Generală. Nicușor Dan - e vreun dezvoltator care nu-și face cruce să scape de el? E cineva care să-l laude? Am înțeles că e un om foarte inteligent, dar administrația nu e la îndemâna oricui, nu-i o meserie ușoară. În acest moment nu au făcut față acești oameni noi la simple funcții în administrație”, a adăugat Ciolacu.

În toamna anului trecut, Gabriela Firea spunea că își dorește să continue proiectele din Bucureşti și nu s-a pus problema să vizeze o altă funcţie.

(sursa: Mediafax)

×